Overskrift:

10+ DELTAGER I NEWCOMERS IN THE KITCHEN

Beskrivelse:
Forside - Newcomers in the Kitchen

Projektet 'Newcomers In the Kitchen' har til formål at skabe relation mellem Newcomers og indfødte i værtslandet med maden og måltidet som omdrejningspunkt. I Odense arbejder vi bl.a. med at udvikle læringsmateriale som folkeskoler, erhvervsskoler, forældre og børn kan bruge og blive inspireret af. UngOdenses 10+ klasser er sammen med Kold College og Odense Bibliotekerne med i projektet, hvor madlavning, kulturforståelse og uddannelsesorientering har fokus.

Læs mere

Projekt Newcomers In the Kitchen vil gerne skabe relation mellem Newcomers og indfødte i værtslandet, imellem os og dem. Gennem mad skal vi møde hinanden. Vi arbejder med dette i projekt Newcomers In the Kitchen ved at udvikle læringsmateriale som folkeskoler, erhvervsskoler, forældre og børn kan bruge og blive inspireret af.

Hvordan? 
Udgangspunktet er ganske enkelt madlavning med fokus på de forskellige kultures madtraditioner, men også at sætte erhvervsuddannelsernes kompetencer i spil og vise erhvervsuddannelsernes potentiale for newcomers børn og forældre.
Relationer nås via kulinariske aktiviteter. Multikulturel madlavning sammen med børn, forældre og lærere skaber en bedre forståelse for hinanden og hinanden kulturer.

Vi arbejder med læringsredskaber og materialer digitalt som analogt, der kan bidrage til disse aktiviteter. Erhvervsstuderende- og uddannelser vil præsentere det for grundskolen og både børn, unge og deres forældre vil få kendskab til disse uddannelsesinstitutioner og hvad disse uddannelser åbner op for af muligheder.

Mission
At bruge mad som et af redskaberne til at bidrage til integrationen af Newcomers i Europa.


Du kan læse mere om projektet på https://newcomerskitchen.eu/

newcomers-banner-525x154

Kontakt

Områdeleder:

Lene Vahl-Møller

Mobil: 40 33 18 63

Mail: lva@odense.dk
 

ADRESSE

Vollsmose Allé 20

5240 Odense NØ 

Telefon: 63 75 23 62

Find vej


Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.